Schilderwerken

Schilderwerk

Of professioneel, of thuis, GMV rondt al haar projecten met zorg af. Bent u een directe opdrachtgever of contacteert u ons als aannemer / architect? Dat blijft voor ons gelijk. Wij bieden steeds oplossingen op maat. Een opdracht begint met een persoonlijk gesprek. We toetsen uw wensen en meten de te schilderen oppervlaktes. In onderling overleg plannen we de opdracht in. Plannen betekent niet vast omlijnen. GMV is een flexibel bedrijf en is zo in staat de uitvoer van het project steeds aan uw wensen aan te passen.

Binnenschilderwerk

Interieurdecoratie is bepalend voor de sfeer en uitstraling van een ruimte. Schilderen vereist precisie, geduld en vakbekwaamheid. Wij dragen zowel het technische, als het esthetische aspect hoog in het vaandel. Wij staan graag in voor het verzorgen van uw decoratie en bieden kleurenadvies op maat. Aan de hand van diverse schilderstechnieken verwezenlijken wij uw ideeën.

Buitenschilderwerk

Ons team bestaat uit ambachtslui die u niet teleur zullen stellen. Buiten schilderen vergt enige voorbereiding. Bij buitenschilderwerk dient men in de eerste plaats rekening te houden met de  weersomstandigheden. Wilt u uw huis laten schilderen? Wij onderzoeken de staat waarin de gevels zich bevinden en volgen een planmatig proces om uw huis te beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Parkings

Uw parking geeft bezoekers een eerste indruk van uw bedrijf. De juiste kleurcombinaties, markeringen en iconen ondersteunen uw bedrijfsimago. U garage of parking kan op vele manieren ingericht worden. Graag bespreken we de mogelijkheden ter plaatse met u.

Contacteer ons ›